Om VejenErhverv

Denne portal er udviklet med henblik på at synliggøre alt, hvad der kan købes eller lejes af erhvervsjord og erhvervsfaciliteter i Vejen Kommune. Målet er, at interesserede købere og lejere nemt skal kunne finde alle ledige faciliteter i Vejen Kommune.

Ved søgninger på portalen skulle man gerne få et samlet overblik over ledige faciliteter i Vejen Kommune.

Se hvordan UdviklingVejen behandler dine data her.

Portalen er udviklet af UdviklingVejen. Vi samarbejder med Ejendomstorvet.dk og Lokaleportalen.dk ApS.

Copyright og rettigheder

Denne portal, det vil sige web-dokumenter, grafik og programmering med dertil hørende indhold er beskyttet af copyright. Hermed er du som bruger af denne webside orienteret om, at enhver uautoriseret anvendelse, distribution eller kopiering, samt brug af hele eller dele af denne portal er ulovlig og kan blive retsforfulgt.

Brug af materiale fra denne portal kan ske, hvis du har modtaget skriftlig tilladelse hertil fra UdviklingVejen. Ansøgning om tilladelse til brug af materiale kan ske til info@udviklingvejen.dk. En sådan tilladelse vil ofte være betinget af kildehenvisning.

Hyperlinks til tredjeparts websider og programmer

Via hyperlinksene på denne portal, kan det forekomme, at du forlader portalen. Da trejdeparts websider og programmer ikke er under UdviklingVejens kontrol, er UdviklingVejen ikke ansvarlig for indholdet af nogen hyperlinkforbundet webside. UdviklingVejen medtager kun disse hyperlinks som en hjælp, og medtagelsen skal ikke opfattes som UdviklingVejens anbefaling af en sådan webside.

Copyright © UdviklingVejen  -  Udviklet af Webkilde